De Oh-Bon: het bedrijfsgeschenk met een hart voor lokaal

Bestel nu

Oh-Bon: een onvergetelijk personeelsgeschenk

Wat geef je je werknemers als leuk extraatje? Je hebt jonge en oude werknemers, sportieve en minder sportieve, Bourgondiërs en dieetgoeroes. Smaken verschillen en het is dus niet mogelijk om voor iedereen een apart cadeau te kopen.

Met een Oh-Bon geef je je medewerker een dagje shoppen en keuze uit mode, design, restaurantjes, wellness en meer. Bijkomend voordeel: je steunt er de lokale ondernemers mee. De lokale handelaars genieten mee van het extraatje dat jij aan jouw medewerkers geeft.

Voor wie ervan houdt in de gemeente

Voor zij die ervan houden om in de stad nieuwe hotspots te ontdekken is dit een ware beleving. Zelfs als je denkt dat je de gemeente goed kent, leer je toch nieuwe zaken kennen.

Ontdek, shop, eet en geniet! is niet voor niets de leuze. Eerst een koffie, dan wat shoppen en afsluiten met een etentje? Perfect mogelijk! Bovendien steek je als schenker ook de middenstand een hart onder de riem.

Personaliseren

Een andere belangrijke troef van de Oh-Bon is de personaliseerbaarheid. Naast een originele boodschap is het als bedrijf mogelijk het logo van je bedrijf kosteloos op de cadeaubon te plaatsen.

Reden genoeg dus om de collega's eens de kans te geven Oosterzele op een andere manier te beleven. Misschien worden er zelfs onverwachte interesses bij je medewerkers ontdekt en geven de keuzes van de cadeaus aanleiding tot geanimeerde gesprekken.


Klinkt interessant! En wat nu?

Contacteer ons via de gegevens hieronder en wij helpen je met plezier verder. Weet je al helemaal wat je wil? Dan kan je ook snel en eenvoudig bestellen met ons online bestelformulier.